LOS Marine inngår samarbeid med MarineShaft

Avtalen styrker vår satsing på å utvikle mekanisk avdeling, vi vil ta inn lærlinger i de fleste fag og videreutvikle fagmiljøet på Rubbestadneset som LOS er en del av og har vært kjent for i generasjoner. Avtalen innebærer at LOS Marine skal markedsføre og selge MarineShaft sine tjenester i Norge.

Johan Stokknes som vil være kontaktperson for Marine Shaft i Norge

Om MarineShaft

MarineShaft har spesialisert seg på kaldoppretting av propelleakslinger og rorstammer. Virksomheten er lokalisert i Hirtshals med 3 verksteder, der de betjener kunder fra hele verden.

Kaldopprettingsteknikken ble utviklet for mer enn 50 år siden og er godkjent av alle klasseselskaper.

Ambisjonene er å være på forkant med oppgavene, det siste året innviet MarineShaft en ny hydraulisk presse som kan trykke  8000 tonn  har kapasitet til å rette akslinger på opp mot 1,5 meter i diameter. Oppretting av akslinger er nesten alltid en mulighet. Leveringstiden er vesentlig raskere enn å fremstille nytt og oftest den beste løsningen for kunden.

MarineShaft har investert i et stort lager av klassegodkjent stål. Dette gjør at de kan tilby kundene produksjon av nye emner  kort tid, noe som er et viktig konkurransefortrinn for virksomheten.

MarineShaft har løpende utviklet virksomhetens forretningsområder. Mobil maskinering er et område i stor vekst. MarineShaft har mobilt utstyr som gjør dem i stand til å løse mange oppgaver on-site som eksempel: Propellreparasjoner, laseroppmåling, utboring avpropellhylser utboring og opp sveising av koner i rorblad mm.

De har et ønske om å kunne tilby kunder total-løsninger og dermed gi kunden mulighet for å kunne plassere flere oppgaver hos samme underleverandør.

Stor knowhow, bra håndverk og god service, kjennetegner virksomheten som i dag har over 80 ansatte.

Les mer om Marineshaft på hjemmesiden www.marineshaft.com