Internasjonal satsing

LOS Future Energy er en internasjonal leverandør innen el-kraft infrastruktur. Det vil si elektro-, mekanisk-, maritime- og høyspentprosjekter. Vi bruker våre fortrinn og erfaringer fra oljebransjen og leverer høy kvalitet, har fokus på HMS og god prosjektledelse.

Eierne

Future Energy AS er et selskap som leverer elektrotekniske tjenester til energi- og elektromarkedet, hovedsakelig inn mot infrastruktur- og maritime prosjekter. Selskapet er lokalisert i Bergen og Kristiansand og består i dag av 50 erfarne og godt kvalifiserte ansatte.

LOS Gruppen består av en rekke selskaper, med blant andre LOS Elektro, LOS Marine og LOS Cable Solutions i front. Hovedkontoret ligger i Bømlo kommune og konsernet er gjennom disse selskapene totalleverandør av elkraft- og elektroinstallasjon. Konsernet har avdelinger i Sunnhordland, Bergen og Oslo. De rundt 290 ansatte er høyt kvalifiserte fagfolk innen de fagområder de tilbyr markedet.

Arild Wikøren
Arild Wikøren

Daglig leder - LOS Future Energy

nevyq.jvxbera@ybf-shgherraretl.ab

Ta kontakt med oss

Iv ivy twrear xbzzr v xbagnxg zrq qrt – oehx fxwrznrg ure cå arggfvqra iåe, ryyre fraq ra r-cbfg gvy svezncbfg@ybf-ryrxgeb.ab