Internasjonal satsing

LOS Future Energy er en internasjonal leverandør innen el-kraft infrastruktur. Det vil si elektro-, mekanisk-, maritime- og høyspentprosjekter. Vi bruker våre fortrinn og erfaringer fra oljebransjen og leverer høy kvalitet, har fokus på HMS og god prosjektledelse.

Vi har et stort internasjonalt nettverk og gjennomfører prosjekter over hele verden.

Som del av LOS Gruppen og Future Energy disponerer vi mer enn 300 høyt kvalifiserte elektrikere som gjennomfører service på alle elektriske installasjoner på skip, on/offshore-installasjoner og internasjonale landbaserte anlegg. Vi har 100 elektrikere med full offshoresertifisering og lang erfaring. 

Eierne VÅRE

Future Energy AS er et selskap som leverer elektrotekniske tjenester til energi- og elektromarkedet, hovedsakelig inn mot infrastruktur- og maritime prosjekter. Selskapet er lokalisert i Bergen og Kristiansand og består i dag av 50 erfarne og godt kvalifiserte ansatte.

LOS Gruppen består av en rekke selskaper, med blant andre LOS Elektro, LOS Marine og LOS Cable Solutions i front. Hovedkontoret ligger i Bømlo kommune og konsernet er gjennom disse selskapene totalleverandør av elkraft- og elektroinstallasjon. Konsernet har avdelinger i Sunnhordland, Bergen og Oslo. De rundt 290 ansatte er høyt kvalifiserte fagfolk innen de fagområder de tilbyr markedet.

LOS Future Energy har høy kvalitet i prosjektledelse, ingeniørarbeid, utførelse, utvikling og oppfølging i store internasjonale prosjekt. 

Arild Wikøren
Arild Wikøren

Daglig leder - LOS Future Energy

nevyq.jvxbera@ybf-shgherraretl.ab

Ta kontakt med oss

Iv ivy twrear xbzzr v xbagnxg zrq qrt – oehx fxwrznrg ure cå arggfvqra iåe, ryyre fraq ra r-cbfg gvy svezncbfg@ybf-ryrxgeb.ab

GODKJENNINGER

KONTAKTINFORMASJON

LOS Gruppen AS
Hollundsdalen 3, 5430 Bremnes, Norge
+47 53 42 21 00 | svezncbfg@ybf-tehccra.ab

LOS Elektro AS
Hollundsdalen 3, 5430 Bremnes, Norge
+47 53 42 21 00 | svezncbfg@ybf-ryrxgeb.ab

 

LOS Marine AS
Hollundsdalen 3, 5430 Bremnes, Norge
+47 97 47 00 10 | svezncbfg@ybf-znevar.ab

LOS Cable Solutions AS

Grensesvingen 9, 0663 Oslo, Norge
+47 90 13 03 17 | svezncbfg@ybf-pnoyrfbyhgvbaf.ab